eurokangasFacebookissaPintrest_kaija_ward eurokangas_instragram

Pääkonttori

Eurokangas Oy
Tiilentie 2
FIN-16320 Pennala

Tel. +358 3 879 2000
Fax +358 3 782 6846

eurokangasmail
http://www.eurokangas.fi
www.facebook.com/eurokangas
www.pinterest.com/kaijaward

Uutiset

20.1.2017 Eurokangas lanseeraa Suomen juhlavuoden sisustuskangasmalliston

Suomen juhlavuoden inspiroimana Eurokangas toteutti taiteilija Markku Pirin suunnitteleman yhdeksän eri kuosia kattavan sisustuskangasmalliston. Kuosit kumpuavat vahvoista tulkinnoista, jotka osuvat suomalaisten sydämeen tuoden iloa kodin arkeen yli sukupolvien sekä kulttuurien.

 

Suunnittelija Markku Piri ja Eurokankaan Kaija ja Daniel Ward 18.1.2017 järjestetyssä mediatilaisuudessa Helsingissä.


Markku Piri lähti suunnitteluprojektiin miettimällä suomalaisuuden keskeisiä ”alkuaineita”: ”Päädyin siihen, ettei Suomen sielua voi ajatella ilman vettä ja sen välkettä, puuta ja sen tuntua, metsiä ja niiden tuoksua, marjoja ja niiden makua, ja mitä kaikkea valon puute tai sen runsaus ja vuodenaikojen vaihtelut saavat aikaan”, Markku Piri kuvailee.

Eurokankaan kehitysjohtaja Päivi Grönqvist on innoissaan yhteistyöstä: ”Malliston suunnittelu Markun kanssa on ollut antoisa projekti. Nämä kangaskuosit on tarkoitettu arkeen: ne tuovat kotiin palan kauneinta Suomea ja rakkaimpia muistoja. Kuosit voi yhdistää helposti muuhun sisustukseen ja luoda kerroksellisuutta, joka tekee kodista persoonallisen.”

 

KANSALLISMAISEMA

”Vaikuttavaa suomalaisessa maisemassa on metsän ja veden välinen vuoropuhelu. Korkeimmalta metsän näkee puilta ja kun katsoo alaspäin, avautuu järvien sekä metsien poimuileva verkosto."

- Markku Piri

KANSALLISMAISEMA design Markku Piri 24,90/m - Värivaihtoehdot vihreä ja ruskea - 100 % puuvilla

 

 

HEIJASTUS

”Kymmenien tuhansien järvien maassa kauneimpia kesän tuntemuksia on auringon nousu ja lasku liplattavan järven pintaan heijastuen. Näkymän äärellä viihtyy tuntikausia.” - Markku Piri

HEIJASTUS design Markku Piri 22,90/m - Värivaihtoehdot roosa ja harmaa - 100 % polyesteri

 

 

KIVI

”Kivi on maaginen ja rehevä ruohikko graafisena viivastona sen ympärillä on kuin taikaa: kuule ruohikon kahina ja häikäisty veden välkkeestä.” - Markku Piri

KIVI design Markku Piri 24,90/m - Värivaihtoehdot vihreä ja ruskea - 100 % puuvilla

 

 

HIRSIAITTA

”Vanha hirsiaitta kuvastaa luonnon ja ihmisen suhdetta yksinkertaisimmillaan. Hirsien suhde toisiinsa ja salvoksiin sekä niistä syntyvä graafinen rytmi on jotain, jossa kaikki loksahtaa kohdalleen.” - Markku Piri

HIRSIAITTA design Markku Piri 24,90/m - 100 % puuvilla

 

 

HILJAA YÖSSÄ

”Lumi pehmentää äänet ja moninkertaistaa taivaan tähtien valot sekä öisen kaupungin sähkövalot. Tampereen Vapriikin museon kätköistä löytyi sähköjen sytyttämisen 80-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu Martti L. Laitisen ottama lehtikuva, josta ammensin urbaanin tunnelman Hiljaa yössä -kuosiin.” - Markku Piri

HILJAA YÖSSÄ design Markku Piri 22,90/m - 100 % polyesteri

 

 

POHJOLAN TAIKAA

”Talvisen pohjolan valojen ja sääilmiöiden visuaalinen kauneus kietoutuu graafisiksi ja tyylitellyiksi linjoiksi kuin taivaan merellä lainehtivat revontulet.” – Markku Piri

POHJOLAN TAIKAA design Markku Piri 19,90/m - Värivaihtoehdot lila ja harmaa - 70 % polyesteri 30 % puuvilla

 

 

JUHANNUSSEPPELE

”Yöttömien öitten juhla ja niittyjen kauneimmat kukat! Kissankellot, puna-apilat, päivänkakkarat, leinikit ja kotkansiipi kietoutuvat vehreisiin saniaisiin kevyesti tanssivaksi Juhannusseppeleeksi.” – Markku Piri

JUHANNUSSEPPELE design Markku Piri 22,90/m - 100 % polyesteri - Saatavana toukokuussa 2017

 

 

MARJASSA

”Suomen kesän suuria iloja ovat villit ja viljellyt marjat, jotka kasvavat kesän vahvassa valossa muhkeiksi. Heinänkorren täyttävä helminauha ahonmansikoita on kesän maukkain muisto.” – Markku Piri

MARJASSA design Markku Piri 19,90/m - Myös kerninä 24,90/m - 100 % puuvilla - Saatavana toukokuussa 2017

 

 

SUOMUURAIN

”Suomen soitten kuningatar on suomuurain, hilla eli lakka, joka pursuaa eksoottisia aromeja ja auringon kultaa! Suomuuraimen herkät kukat, muhkeat marjat, voimakkaat lehdet innostivat kukkakuosiin, jonka rytmissä on ansaittua ryhtiä ja ylväyttä.” – Markku Piri

SUOMUURAIN design Markku Piri 22,90/m - 100 % polyesteri - Saatavana toukokuussa 2017

 


Markku Piri on suomalainen tekstiilitaiteilija ja poikkitaiteellinen muotoilija, joka on suunnitelut töitä useille kotimaisille sekä kansainvälisille brändeille. Pirin monipuolinen tuotanto ulottuu tekstiileistä, lasista ja keramiikasta aina keittiökalusteisiin sekä koruihin asti. Piri on tunnettu myös leipurintaidoistaan ja erityisesti herkullisista kakuistaan. Vuonna 2017 Pirillä on Suomen juhlavuoden ohjelmistoon sisältyvä näyttelykiertue Italiassa kolmessa eri museossa.

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 72-vuotias perheyritys, jolla on 32 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää pian avattavalla verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 32 miljoonaa euroa vuodessa.

17.1.2017 Haemme osa-aikaista vaatetuskangasmyyjää Vantaan Tammistoon

Oletko sinä uusi kankaista ja muodista kiinnostunut myyjämme?

 

Haemme Vantaan Tammiston myymälään osa-aikaista VAATETUSKANGASMYYJÄÄ. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputöitä. Odotamme hakijalta kiinnostusta kankaisiin ja muotiin sekä positiivista asennetta. Hakijalta edellytetään aikaisempaa myyntikokemusta tai tekstiilialan koulutusta.


Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.


Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai rekrytointi@eurokangas.fi 23.1.2017 mennessä. Hakemukseen merkintä "vaatetuskangasmyyjä/Tammisto". Tiedusteluihin vastaa henkilöstöpäällikkö Marina Ala-Nikula, marina.ala-nikula@eurokangas.fi.


Lue työpaikasta lisää osoitteessa www.mol.fi

13.1.2017 Bongaa suosikkisi Vitosen viikoilta ja voita lahjakortti!

 

Nyt villiinnytään laadukkaista eristä kankaita ja sisustustuotteita! Bongaa oma suosikkisi kankaista, matoista, tyynynpäällisistä tai muista vitosen tuotteista ja VOITA! Toimi näin:

- Ota kuva Vitosen viikkojen kampanjatuotteesta. Voit ottaa kuvan myymälässä, ostoskassissa tai vaikka kotonasi, valinta on sinun!

- Jaa kuva Eurokankaan Facebook-sivulla, julkisella Instagram-tililläsi tunnisteella #eurokangas ja #vitosenviikot tai lähetä kuva sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen markkinointi@eurokangas.fi.

- Kerro kuvan yhteydessä, mistä Eurokankaan myymälästä teit löytösi.

 

Kilpailu on voimassa 13.1.2017 - 29.1.2017. Arvomme osallistujien kesken kolme 20€ lahjakorttia Eurokankaaseen maanantaina 30. tammikuuta 2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot noudetaan lähimmästä Eurokangas-myymälästä. Eurokangas varaa oikeuden käyttää kuvia ja kuvaan liitettyjä myymälätietoja Eurokankaan Facebook- ja Instagram-sivuilla.

3.1.2017 Eurokangas Oy ostaa J-Group Finland Oy:n ja vahvistaa asemaansa ikkunasisustuksen tuote- ja palvelualalla

 

Eurokangas Oy on ostanut kaihtimia ja kaihdinkomponentteja tarjoavan J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Suomen johtava tekstiilialan yritys Eurokangas Oy laajentaa kaupalla tuote- ja palveluvalikoimaansa pehmeästä ikkunasisustuksesta myös teknisiin kaihdinratkaisuihin.


J-Group Finland Oy:ltä siirtyvän teknisen kaihdin- ja aurinkosuojaosaamisen myötä Eurokangas Oy:n tarjooma kattaa kaikki ikkunasisustamisen olennaisimmat osa-alueet. Eurokangas Oy tarjoaa mittoihin ommeltujen tekstiilien ja kiinnitysmekanismien lisäksi kaihdin- ja aurinkosuojaratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Eurokangas Oy:lle siirtyy Exclusive-kaihdintuoteperhe, jolla on kattava jälleenmyyjäverkosto Suomessa. Jatkossa Eurokangas Oy toimittaa lisäksi valmistusmateriaaleja ja palveluita kaihdinteollisuudelle.

 

J-Group Finland Oy:n henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Eurokangas Oy:n työntekijöiksi.

 

”Tavoitteenamme on luoda kattava palveluverkosto, joka tarjoaa kaikille asiakasryhmillemme ikkunasisustukseen tarvittavat tekstiilit ja tekniset tuotteet sekä palvelee asiakkaita kokonaisvaltaisesti suunnittelusta asennukseen. J-Group Finland Oy:n vankka tekninen kaihdin- ja aurinkosuoja-osaaminen tuo kokonaisuuteemme huomattavaa lisäarvoa.”, kertoo Eurokangas Oy:n toimitusjohtaja Daniel Ward.


”Yritysjärjestely luo varman pohjan tuotteiden markkinoinnille, myynnille ja kehitystyölle. Samalla tämä vahvistaa Exclusive-tuotebrändin arvoa ja antaa mahdollisuuden kehittää tuoteperhettä jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla.”, kommentoi J-Group Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä Eurokangas Oy:lle teknisten ratkaisujen tuotepäälliköksi siirtyvä Jussi Auvinen.

 

 

LISÄTIETOJA:

Daniel Ward

040 5472 744, daniel.ward@eurokangas.fi

Toimitusjohtaja, Eurokangas Oy

 

 

Jussi Auvinen

040 7094 146, jussi.auvinen@eurokangas.fi

J-Group Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Tuotepäällikkö, tekniset ratkaisut, Eurokangas Oy

 


Eurokangas Oy
on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 71-vuotias perheyritys, jolla on 32 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää pian avattavalla verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa vuodessa.
www.eurokangas.fi | www.exk.fi

23.12.2016 Joulun ja uudenvuoden aukioloajat

Jouluaaton aattona 23.12. myymälämme ovat auki seuraavasti (suluissa aukioloajat):

Lahti (klo 10-17), Riihimäki (9-14), Kotka (10-16), Kouvola (10-16), Kajaani (10-16), Jyväskylä (10-16), Kuopio (9-16), Pori (10-18), Savonlinna (10-16), Kokkola (10-15), Turku (9.30-17), Joensuu (10-17), Oulu (10-17), Rovaniemi (10-16), Itis (10-21), Hämeenlinna (10-16), Lappeenranta (10-16), Vaasa (9.30-15), Lielahti (10-18), Mikkeli (10-19), Varisto (10-16), Seinäjoki (9:30-15), Tuusula (10-16), Salo (10-15), Ideapark (10-18), Tapiola (10-16), Helsinki keskusta (10-18), Porvoo (10-15), Tammisto (10-18), Sello (10-17),Tampere (10-16), Vantaa Porttipuisto (10-18).

 

Jouluaattona 24.12. kaikki myymälät ovat kiinni, poikkeuksena Helsingin Itiksen myymälä (auki klo 9-12).

Joulupäivänä 25.12. kaikki myymälät ovat kiinni.

Tapaninpäivä 26.12. kaikki myymälät ovat kiinni, poikkeuksena Espoon Sellon myymälä (auki klo 12-18).

 

Uudenvuodenaattona 31.12. noudatamme normaaleja lauantain aukioloaikoja seuraavin poikkeuksin:

Kotka (10-14), Kouvola (10-14), Kajaani (10-14), Pori (10-15), Kokkola (10-14), Turku (9:30-14), Oulu (10-15 ), Lappeenranta (10-15), Vaasa (10-15), Lielahti (10-15), Varisto (10-15), Tuusula (10-15), Ideapark (10-16), Tapiola (10-15), Helsinki keskusta (10-16), Porvoo (10-15), Tammisto (10-15), Sello (10-16), Tampere (10-15), Vantaa Porttipuisto (10-15).

 

Uudenvuodenpäivänä 1.1.2017 kaikki myymälät ovat kiinni.

 

Loppiaisena 6.1.2017 myymälämme ovat kiinni, poikkeuksena seuraavat myymälät: Helsingin Itis (12-18) Lappeenranta (12-16), Ideapark (12-17), Vantaan Tammisto (12-18), Espoon Sello (12-18).

 

 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme rauhallista joulua ja inspiraatiota uuteen vuoteen!

Terveisin: Eurokankaan väki

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 63