eurokangasFacebookissaPintrest_kaija_ward eurokangas_instragram

Pääkonttori

Eurokangas Oy
Tiilentie 2
FIN-16320 Pennala

Tel. +358 3 879 2000
Fax +358 3 782 6846

eurokangasmail
http://www.eurokangas.fi
www.facebook.com/eurokangas
www.pinterest.com/kaijaward

15.12.2016 Eurokangas aloittaa yhteistyön suomalaisten naisten ja perheiden hyvinvointia edistävän Elämälle-hankkeen kanssa

 

Suomen juhlavuoden kunniaksi Eurokangas aloittaa yhteistyön Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön perustaman Elämälle-hankkeen kanssa. Elämälle-hankkeen lahjoitukset ohjataan synnytysturvallisuuden, lapsettomuushoitojen, ehkäisyturvallisuuden ja naistentautien ongelmien tukemiseksi. Naisvaltaisen alan edustajana Eurokangas haluaa olla vaikuttamassa siihen, että  naistentautien ja  synnytysten tutkimus Suomessa kehittyy ja keskustelua naisen elämän iloista sekä suruista voidaan käydä entistä avoimemmin.

”Suurin osa asiakkaistamme ja neljästä sadasta työntekijästämme on naisia. Mietimme, mitä voisimme tehdä heidän hyväkseen ja päätimme aloittaa Elämälle-hankkeen yrityslähettiläänä Suomen juhlavuoden tekona. Elämälle-hankkeen edistämät asiat ovat tärkeiltä myös meille ja siksi tuntui luonnolliselta lähteä tukemaan tutkimustoimintaa, joka edistää suomalaisten naisten ja perheiden hyvinvointia. Elämälle-hanke mahdollistaa läpinäkyvän tuen suoraan tutkimukselle. Elämän ilot ja surut ovat asioita, jotka yhdistävät meitä naisia.”, kertoo Eurokankaan hallituksen puheenjohtaja, kauppaneuvos Kaija Ward yhteistyön taustoista.

 

Elämälle-hanke on ensimmäinen synnytys- ja naistentautiopin varainkeruuhanke Suomessa ja se toimii startup-henkisesti joukkorahoituksesta tuttuja toimintamalleja hyödyntäen. Voittoa tavoittelemattomalla hankkeella kerätään varoja alaa edistäviin koulutuksiin sekä tutkimuksiin ja siinä ovat mukana kaikki Suomen sairaalat.  Hankkeen varojenkeruu tapahtuu Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön kautta, joka on myöntänyt tutkimusapurahoja kaikkiaan jo yli puolen miljoonan euron arvosta vuodesta 1991 alkaen. Hankkeen taustalla on vuonna 1928 perustettu Suomen Gynekologiyhdistys, joka toimii aktiivisesti raskaudenajan, synnytys- ja vastasyntyneiden turvallisuuden, lapsettomuushoitojen, ehkäisyturvallisuuden, naistentautien ja gynekologisten syöpien tutkimuksen, koulutuksen ja tietoisuuden edistämiseksi.

"Elämälle-hankkeen tarkoitus on tukea korkeatasoista naistentautien ja synnytysten tutkimusta Suomessa. Keskoslapsia syntyy noin 2750 vuosittain.  Keskosuus altistaa lapsen useille pitkäaikaiselle haitoille ja heidän hoitonsa maksaa useita tuhansia euroja päivässä. Säätiömme tukee useita tärkeitä tutkimuskohteita, kuten keskosuuden syitä ja  miten niihin voidaan ennaltaehkäisevästi puuttua. Yhteistyö Eurokankaan kanssa auttaa meitä tukemaan  tutkimusta, joka auttaa naisia monissa eri elämänvaiheissa”, kertoo tutkimussäätiön sihteeri, erikoislääkäri Päivi Pakarinen.

 

 

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 71-vuotias perheyritys, jolla on 32 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää pian avattavalla verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa vuodessa.  eurokangas.fi #eurokangas


Lisää uutisia