eurokangasFacebookissaPintrest_kaija_ward eurokangas_instragram

Pääkonttori

Eurokangas Oy
Tiilentie 2
FIN-16320 Pennala

Tel. +358 3 879 2000
Fax +358 3 782 6846

eurokangasmail
http://www.eurokangas.fi
www.facebook.com/eurokangas
www.pinterest.com/kaijaward

17.10.2016 Suomalaisen Named-merkin kaavat myynnissä Eurokankaalla

 

Named on helsinkiläisten Saara ja Laura Huhdan merkki, joka keskittyy kaavojen tekemiseen. Suunnittelijasisarusten yritys lanseeraa kahdesti vuodessa kaavamalliston, joissa yhdistyvät skandinaavinen puhdaslinjainen yksinkertaisuus ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Valikoidut Named-kaavat ovat nyt myynnissä kaikissa Eurokankaan myymälöissä.


Huolella kaavoitetut, ajattoman tyylikkäät vaatteet täydentävät Eurokankaan muotikaavavalikoimaa. Suomalainen ajankohtainen suunnittelu puhuttelee tyylitietoisia asiakkaita ja kaavojen selkeät linjat ja vaatteisiin sopivien materiaalien moninaisuus tarjoaa tilaa ideoinnille ja oman persoonan esiin tuomiselle.

Named-merkin taustalla on Huhdan sisarusten rakas harrastus. Named tarjoaa vaihtoehdon valmisvaateteollisuuden ennalta määrätyille väreille, materiaaleille ja yksityiskohdille antaen asiakkaalle vapauden toteuttaa itseään luovasti.


Malliston vaatteet sopivat kaikille ompelutaitoon katsomatta

Kaavat on luokiteltu viiteen vaikeusasteeseen, joten mallistosta löytyy sopivan haastavaa ommeltavaa aloittelijasta kokeneeseen käsityöharrastajaan. Koska kaavat ovat selkeitä ja linjat yksinkertaisia, kankaan leikkuu onnistuu nopeasti. Kokenut ompelija käyttää vaatteissa haastavampia materiaaleja tai lisää vaatteisiin mielenkiintoisia yksityiskohtia. Näin syntyy yksilöllisiä asuja, joita ei varmasti tule kadulla vastaan.


Kaavapaketissa on kaikki tarvittava onnistuneeseen muotiluomukseen

Eurokankaassa myytävät Named-kaavat on pakattu tyylikkäisiin kartonkipakkauksiin. Osa kaavoista on ns. tuplakaavoja, joilla voidaan tehdä kaksi eri vaatetta samoista kaavoista. Useimmat kaavat on tulostettu yhdelle tasolle, jolloin kaavat voidaan leikata suoraan arkilta. Mallistosta löytyy kaavoja, jotka on mitoitettu jopa kokoon 50 asti. Kaavojen mukana tulevassa ohjelehtiössä on materiaalisuositukset ja kuvitetut ohjeet ompelutyön jokaiselle työvaiheelle.


Namedin filosofia korostaa oppimista, rakkautta luomiseen sekä onnistumisen iloa!


Lisää uutisia